Darmstadt en HSV schieten weinig op met remise

SV Darmstadt 98 en Hamburger SV hebben elkaar zaterdagavond geen pijn gedaan. In het Stadion am Böllenfalltor eindigde de onderlinge ontmoeting tussen de nummer dertien en nummer twaalf van de Bundesliga in 1-1.

HSV begon het sterkst aan het middenmotersgevecht. Met name aanvaller Pierre-Michel Lasogga (foto) was ijverig. Hij kreeg in de beginfase een aantal aardige mogelijkheden, maar benutte deze niet. Pas toen zijn ploeg na een half uur een penalty kreeg, trof hij doel.

Na rust waren de rollen omgedraaid. De thuisploeg kwam fel uit de kleedkamer en knokte zich twee minuten na het eerste fluitsignaal van de tweede helft al naast HSV. Marcel Heller kopte raak uit een voorzet van Jérôme Gondorf. Daarmee bepaalde hij tevens de eindstand.

Beide ploegen schieten weinig op met een punt. Zowel Darmstadt als HSV klimt een plek op de ranglijst, maar blijft in het rechterrijtje van de Bundesliga bivakkeren.