Dappere Donnarumma blijft cryptisch na bizarre soap

Reacties

Het blijft vooralsnog onduidelijk waar Gianluigi Donnarumma na de zomer actief is. De achttienjarige keeper van AC Milan blikte maandag vooruit op de halve finale van het EK Onder-21, waaraan hij met Italië deelneemt, maar kreeg vooral lastige vragen over zijn toekomst. Die ontweek hij echter vakkundig.

Dappere Donnarumma blijft cryptisch na bizarre soap

De jonge goalie is de afgelopen week het middelpunt van een heuse soap. Eerst weigerden hij en zaakwaarnemer Mino Raiola het contract van Donnarumma met AC Milan te verlengen, wat door de fans als hoogverraad wordt gezien. Later werd er over en weer met modder gegooid, waarna er zondag een nieuw bizar hoofdstuk werd toegevoegd aan het toch al opmerkelijke verhaal.

Eerst stuurde Donnarumma een tweet waarin hij Raiola openlijk steunde, kort daarna plaatste hij op Instagram een bericht waarin hij zijn excuses voor de daardoor ontstane ophef aanbood, niet veel later claimde hij vervolgens dat dat laatste bericht helemaal niet van hem kwam - hij zou gehackt zijn -, waarna zijn Instagram-account plotseling compleet verwijderd was.

Maandag verscheen de enige echte Donnarumma echter in levende lijve op een persconferentie in aanloop naar het treffen met Spanje Onder-21 van dinsdag (21.00 uur). 'Ik wilde hier zelf gaan zitten', antwoordde hij op de vraag waarom hij tóch achter de tafel plaatsnam. Bondscoach Luigi Di Biagio had hem namelijk verteld dat hij niet per se hoefde aan te schuiven en wilde hem in de luwte houden. 'Maar ik wilde laten zien dat ik rustig ben, en blij om hier te zijn.'

Dapper, maar veel liet Donnarumma verder niet los. 'Ik baal van alle ophef, maar ik denk nu vooral aan de komende wedstrijd. Na dit toernooi zal er meer duidelijk worden over mijn toekomst. Ik kan er nu verder niet veel over zeggen, maar al het gedoe heeft geen invloed op mijn spel.' Wordt hoe dan ook vervolgd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.