Danso keert terug bij Dordrecht na blessure Korte

Reacties

FC Dordrecht handelt snel en haalt Erixon Danso keert terug naar de Krommedijk. Daarmee speelt de clubleiding in op het wegvallen van de langdurig geblesseerde Giovanni Korte.

Danso keert terug bij Dordrecht na blessure Korte

Danso speelde vorig seizoen al in het shirt van FC Dordrecht. Met dertien treffers had de rappe buitenspeler een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie. De promotie zelf maakte hij niet mee. Vanwege disciplinaire redenen besloot de club het contract met de vleugelspits te ontbinden.

Voor technisch directeur Marco Bogers geen reden om Danso geen tweede kans te gunnen op de Krommedijk. 'Door de blessure van Korte moesten we snel handelen. Aan de voetbalkwaliteiten van Danso hebben we nooit getwijfeld. De issues uit het verleden zijn uitgesproken. We beginnen met een schone lei', aldus Boogers op de clubwebsite.

Door de komst van Danso kan trainer Ernie Brandts weer beschikken over voldoende aanvallers. Vorige week raakte Brandts smaakmaker Korte kwijt tijdens de derby tegen Excelsior (1-1). De kleine flankspeler liep op Woudenstein een gebroken kuitbeen op en en is minimaal twee maanden uitgeschakeld.

Danso, die deze zomer ook stage liep bij streekgenoot Excelsior, is per direct beschikbaar en kan zaterdagavond al zijn rentree maken tijdens het thuisduel met Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.