Dani Alves wil toch graag bij Barcelona blijven

Reacties

Dani Alves en Barcelona willen toch langer met elkaar door. Eerder leek een vertrek van de Braziliaanse rechtsback aanstaande, maar er wordt toch weer onderhandeld tussen beide partijen.

Dani Alves wil toch graag bij Barcelona blijven

'Ik wil verder niet ingaan op de onderhandelingen, maar hij wil blijven en dat is ook wat wij willen', zei voorzitter Josep María Bartomeu in gesprek met Esport 3. Eerder leek Alves aan te sturen op een vertrek, door een laatste aanbod van Barcelona naast zich neer te leggen om zijn aflopende contract te verlengen.

Onder meer Paris Saint-Germain aasde op de transfervrije Alves, wat slecht nieuws zou zijn voor Gregory van der Wiel. Bartomeu: 'Dani Alves is al jaren een belangrijke speler voor ons. Hij won hier al vele prijzen en laat zien dat hij die lijn wil voortzetten. Ik hoop dat er een akkoord komt.'

Alves, die woensdag 32 jaar wordt, kwam in de zomer van 2008 voor circa 35 miljoen euro over van Sevilla. Sindsdien was hij een onbetwiste basisspeler in Camp Nou. Dit seizoen is hij met de club nog op drie fronten actief om de prijzen: in de competitie, de strijd om de Copa del Rey en de Champions League, waarin woensdag Bayern München op bezoek komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.