Dalgaard wijt mislukking ook aan gebrek aan kwaliteit

Reacties

Na een half jaar heeft Thomas Dalgaard SC Heerenveen alweer achter zich gelaten. Als huurling moet de Deen zich bij Odense BK in eigen land herpakken na het teleurstellende verblijf in Friesland.

Dalgaard wijt mislukking ook aan gebrek aan kwaliteit

'Natuurlijk is het niet geworden wat we ervan hadden gehoopt, daar ben ik eerlijk in', zei Dalgaard in Deense media na zijn (tijdelijke) overstap naar Odense BK.

Bij Heerenveen bleef zijn inbreng beperkt tot tien duels. 'Ik heb niet echt een kans gekregen. Het was natuurlijk ook niet positief voor mij dat mijn concurrent (Mark Uth, red.) het zo goed deed. Hij is de topscorer van de Eredivisie.'

'Er speelden dus verschillende dingen, zoals pech en misschien ook wel een gebrek aan kwaliteit. Het is moeilijk om het te zeggen, maar ik ben blij dat ik weer hier ben', aldus de aanvaller. 'Soms moet je de koers veranderen en niet te trots zijn om terug te keren.'

Dalgaard (30) verdiende afgelopen zomer zijn transfer naar SC Heerenveen, en een driejarig contract in Friesland, mede door zijn achttien treffers voor Viborg FF.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.