Dacia Transferdagen Quiz: ben jij de grootste voetbalkenner?

Weet jij alles van de binnen- en buitenlandse toptransfers? Klop jij jouw beste vrienden en de duizenden deelnemers die al een poging waagden? Doe dan nu mee aan de Dacia Transferdagen Quiz.

Dacia Transferdagen Quiz: ben jij de grootste voetbalkenner?

De transferperiode in voetballand is in Nederland al achter de rug, maar bij Dacia is het nog mogelijk om een droomtransfer in de wacht te slepen. Vanwege de Dacia Transferdagen loopt van 18 augustus tot en met 18 september een voetbalquiz, waarmee échte voetbalkenners een unieke voetbalreis naar Italië kunnen winnen.

Iedere werkdag zijn hier vijf door de redactie van Voetbal International samengestelde vragen te vinden. Weet jij alles van de nationale en internationale (top)transfers? Test dan jouw voetbalkennis.

Met de Dacia Transferdagen Quiz is iedere dag een prijs in de wacht te slepen. Uit de dagwinnaars zullen vervolgens twee weekwinnaars gekozen worden. Die acht winnaars maken uiteindelijk kans op de geheel verzorgde voetbalreis en mogen een vriend of vriendin meenemen naar Udinese-Internazionale.

Winnaars
De deelnemers zullen per e-mail op de hoogte gehouden worden.

Dagwinnaars:
Marco de Gier
Mark Vink
Wim Bronsvoort
Daan van Overbeek
Peter van den Berg
Sander van den Broek
Freek Broekman
Jarno Langenberg
Paul Custers
Sjoerd van Aanholt
Ronnie Rutten
Malou Westerhof
Huub Wolfs
Remco Franssen
Chris van Beijnhem

Weekwinnaars:
Wim Bronsvoort
Mark Vink

Speel hier de Dacia Transferdagen Quiz.

Bekijk hier al onze video's