Curaçao niet langs Excelsior bij debuut 'Oranje-target' Kuwas

Reacties

Brandley Kuwas heeft zijn debuut voor het nationale team van Curaçao niet kunnen opsieren met een overwinning. In Rotterdam eindigde het oefenduel met Excelsior in een gelijkspel: 1-1. Kuwas staat ook op een lijstje van het Nederlands elftal.

Curaçao niet langs Excelsior bij debuut 'Oranje-target' Kuwas

Danny Blind, bondscoach van het Nederlands elftal, maakte vorige week bekend dat hij Kuwas een interessante speler vindt. De speler van Heracles Almelo werd echter nog niet opgeroepen voor Oranje en koos er daarom voor 'gewoon' te spelen voor Curaçao. Omdat het een oefenwedstrijd betrof, heeft de keuze van Kuwas geen gevolgen voor een mogelijke interlandcarrière bij het Nederlands elftal.

Kuwas en Curaçao kwamen op Woudestein na een uur op achterstand door een doelpunt van Kevin Vermeulen. Tien minuten later zorgde Felitciano Zschusschen (oud-FC Oss) voor de gelijkmaker.

Het nationale team van Curaçao draait goed. Het land heeft zich in oktober geplaatst voor de Gold Cup in juli 2017. Tegen Excelsior deed bondscoach Remko Bicentini ook een beroep op onder meer doelman Eloy Room (Vitesse), Ayrton Statie (FC Oss), Jarchinio Antonia (Go Ahead Eagles) en Rangelo Janga (AS Trencin).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.