Cummins over blunder: 'Ik was de bal kwijt door het licht'

Reacties

Erik Cummins heeft een opmerkelijke verklaring voor zijn fout in het uitduel met ADO Den Haag. Door de blunder van de doelman van Go Ahead Eagles kwamen de Hagenaars in de slotfase terug tot 1-1. Dat bleek de eindstand.

Cummins over blunder: 'Ik was de bal kwijt door het licht'

Cummins zag een mislukte voorzet van Aaron Meijers op zich afkomen, maar verzuimde de bal over de lat te tikken. Tot zijn schrik zag hij het speeltuig via de lat terug het veld in stuiteren, waarna het voor Michiel Kramer eenvoudig was om de bal in het doel te werken.

'Ik was de bal een beetje kwijt door het licht. Maar goed. De reden maakt niet zo heel veel uit', legde Cummins uit bij FOX Sports. 'Ik had de bal over de lat moeten tikken. Zonde, want er was eigenlijk niet zo heel veel aan de hand. Maar goed, we hebben nog wel een punt….'

Trainer Foeke Booy baalde evengoed. 'Ik heb een heel dubbel gevoel. Een gelijkspel is wel de juiste verhouding, maar in de tweede helft hebben we de kansen gehad op 0-2. We hadden twee bonuspunten kunnen hebben, maar helaas kwam de 1-1 op het scorebord door een fout van de keeper. Hij heeft verder goed gekeept, maar dit is het lot van een doelman. Of ik hem ga slachtofferen? Nee, hoor. We krijgen nu twee keer Feyenoord. Daar kunnen we naar uitkijken', doelde hij op het midweekse bekerduel en het daaropvolgende competitietreffen.

Collega-trainer Henk Fraser was juist lovend over Cummins, die de nodige reddingen verrichtte. 'We hadden wat geluk dat we nog gelijkmaken, maar ik ben niet tevreden met een punt. We lieten toch wel wat kansen liggen. We hebben er alles aan gedaan, dus wat dat betreft wel weer mijn complimenten voor de vechtlust', besloot de trainer van ADO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.