Cultspits Vágner Love (39) gaat jaartje door in Brazilië

Reacties

De kralen in het haar is spits Vágner Love al een tijdje kwijt, maar zijn neusje voor de goal is de Braziliaan absoluut niet verloren. Na een seizoen met 23 doelpunten krijgt de markante spits een mooie kans op het hoogste niveau van Brazilië.

Cultspits Vágner Love (39) gaat jaartje door in Brazilië
© Pro Shots

Vágner Love sloot vorig jaar aan bij Sport Club do Recife. Hij maakte elf doelpunten voor de club die als zevende eindigde in de Série B. Aan het begin van dit jaar bezorgde hij de club het staatskampioenschap door tweemaal te scoren in de dubbele finale tegen Retrô.

Ondanks de doelpuntendrift van Vágner Love promoveerde Sport niet, Atlético Goianiense slaagde daar als nummer vier van de Série B wel in. De club speelt volgend jaar dus in de Série A, mét Vágner Love in de gelederen. De spits heeft een contract voor een jaar getekend en kan volgend seizoen de mijlpaal van vijftig goals in de Série A bereiken. De teller staat momenteel op 49.

Vágner Love komt uit de jeugd van Palmeiras en was op de Europese velden een bijzondere verschijning in het shirt van met name CSKA Moskou. Vágner Love stond bekend om zijn bijzondere haardracht met kleurrijke kraaltjes. Hij speelde in Europa ook voor AS Monaco, Alanyaspor, Besiktas, FK Kairat en FC Midtjylland. Hij is ook twintigvoudig international van Brazilië.

© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.