Cuadrado door het stof na zeer ongepaste Instagram-post

Reacties

Juan Cuadrado heeft zijn excuses aangeboden voor een zeer pijnlijke blunder. De flankspeler van Juventus reageerde zaterdag op ongepaste wijze onder een Instagram-post van De Oude Dame waarin Andrea Fortunato werd herdacht.

Cuadrado door het stof na zeer ongepaste Instagram-post
© Pro Shots

Het was zaterdag exact 25 jaar geleden dat de linksback op slechts 23-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van acute leukemie. Kennelijk was Cuadrado daar niet van op de hoogte, want onder de foto van Fortunato die Juventus deelde, merkte hij op: 'Rabiot, dat ben jij', doelend op de uiterlijke overeenkomst met zijn ploeggenoot Adrien Rabiot.

Cuadrado werd razendsnel gewezen op zijn uitglijder en reageerde als volgt: 'Ik zag alleen de foto en had niet gelezen was er gebeurd was. Ik wil mijn verontschuldigen aanbieden aan alle supporters.'

Fortunato gold trouwens als een groot talent. Via Como en Genoa belandde hij in 1993 - het jaar ook van zijn enige interland voor Italië - bij Juventus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.