CSKA Moskou snel naar ruime zege op Deportivo

CSKA Moskou begon sterk aan de groepsfase van het toernooi om de UEFA Cup. De Russen wonnen op eigen veld met duidelijke cijfers van Deportivo La Coruña: 3-0.

Al na twaalf minuten koesterde CSKA een ruime voorsprong. Alan Dzagoev scoorde zowel in de negende als in de twaalfde minuut voor de thuisploeg.

De achttienjarige middenvelder schoot de 1-0 tegen de touwen door vanaf 25 meter een vrije trap te benutten na een overtreding van Julian de Guzman. En drie minuten later tikte Dzagoev van dichtbij de bal in het doel op aangeven van Vagner Love.

CSKA kwam na die sterke openingsfase nimmer echt in de problemen. In de 61ste minuut besliste Vagner Love het treffen met de Galicische opponent door snoeihard uit te halen nadat Sergei Ignasevistj de bal voor zijn voeten had gekopt.

CSKA en Depor komen uit in Groep H, waarin ook Feyenoord is ingedeeld. Op 6 november komen de Russen op bezoek in De Kuip. Drie weken later moeten de Rotterdammers naar Spanje.