Cruijff staat open voor terugkeer bij Ajax

Reacties

Johan Cruijff is bereid om tijdelijk weer aan de slag te gaan bij Ajax. De clublegende staat open voor een functie op interim-basis.

Cruijff staat open voor terugkeer bij Ajax

'Er wordt te veel politiek bedreven en dat gaat ten koste van het voetbal en de club. Daarom hoop ik dat de leden donderdag vooral de oplossing van het probleem centraal stellen', doelt Cruijff in De Telegraaf op de ledenvergadering van later deze week.

'Als ze daar uitkomen dan zijn er genoeg mensen die zullen zorgen dat de dingen voor elkaar komen zoals de leden en supporters dat willen. Daar hoor ik ook bij. Zelfs als het zover mocht komen dat ik als erelid in een interim-commissie moet zitten. Omdat ik er altijd voor de club Ajax zal zijn. Ik neem dan alleen wel mijn verantwoordelijkheid voor het voetbal en niet allerlei andere zaken', gaat Cruijff verder. 'Ik ben nu eenmaal nog volop bezig met de genezing van mijn ziekte, waardoor ik mezelf in acht moet nemen. Moet er iets worden opgelost, dan ben ik dus bereid er te staan. Maar alleen als iedereen er achter staat.'

Cruijff trok eerder dit seizoen zijn handen van Ajax af, omdat hij ontevreden was over de wijze waarop de club het door hem opgestelde plan hanteerde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.