Cruijff krijgt ook uitnodiging voor KNVB-congres

Reacties

De KNVB verwelkomt maandag 15 december onder anderen Frank de Boer, Clarence Seedorf en Andries Jonker voor het congres over de toekomst van het Nederlandse voetbal. Ook Johan Cruijff heeft een invitatie ontvangen.

Cruijff krijgt ook uitnodiging voor KNVB-congres

'Het wordt de eerste keer in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal dat zoveel voetbaltechnische experts van alle clubs bij elkaar komen om na te denken over onze gezamenlijke toekomst', zegt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen over het congres in Stadion Galgenwaard.

Co Adriaanse, Leo Beenhakker, Frank de Boer, Mark van Bommel, Peter Bosz, Giovanni van Bronckhorst, Damiën Hertog, Wim Jonk, Andries Jonker, Fred Rutten, Clarence Seedorf, Jaap Stam en bondscoach Guus Hiddink fungeren als tafelgast.

Volgens technisch manager Jelle Goes is de bijeenkomst een 'belangrijk ijkpunt' voor de KNVB, dat verwacht dat het congres enkele actiepunten oplevert voor de clubs en de bond. Aanwezig zijn ook alle technisch directeuren, trainers, hoofden jeugdopleiding en algemeen directeuren van alle Nederlandse profclubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.