Cruijff: 'Ik ben er redelijk uit wat er moet gebeuren bij Ajax'

Reacties

Een bezoek aan Amsterdam heeft Johan Cruijff inzicht gegeven over wat Ajax nodig heeft om de interne strubbelingen het hoofd te bieden. Veel toelichting wil hij echter nog niet geven.

Cruijff: 'Ik ben er redelijk uit wat er moet gebeuren bij Ajax'

Cruijff streek neer in Amsterdam om de door hem ingezette revolutie weer nieuw leven in te blazen. Het proces verloopt allerminst probleemloos. Zo schuift hoofd opleiding Wim Jonk niet meer aan bij het overleg van het technisch hart, met daarin onder anderen hoofdtrainer Frank de Boer.

'Ik heb de afgelopen dagen de nodige gesprekken binnen Ajax gevoerd', zegt Cruijff in zijn column in De Telegraaf over zijn bezoek aan Amsterdam. 'Ik ben er nu redelijk uit wat er moet gebeuren.'

De voormalige stervoetballer houdt nog voor zich wát dan precies. 'Dat breng ik niet naar buiten, omdat dit via de officiële kanalen moet lopen. Het is even niet anders, maar ook ik moet me aan de spelregels houden.'

Dat impliceert dat er sprake is van meer dan alleen een accentverschuiving. Ajax heeft als beursgenoteerd bedrijf de plicht koersgevoelige informatie officieel naar buiten te brengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.