Crouch vergroot zorgen voor Newcastle-manager Pardew

Reacties

De zorgen voor Newcastle United en manager Alan Pardew nemen toe na de derde nederlaag van dit seizoen. Op bezoek bij Stoke City ging de hekkensluiter van de Premier League met 1-0 onderuit.

Crouch vergroot zorgen voor Newcastle-manager Pardew

Ook speelronde zes leverde geen overwinning op. The Magpies speelden drie keer gelijk en stapten drie keer als verliezer van het veld. Daarmee neemt de druk op manager Pardew alleen maar toe.

Ook de trouwe aanhang begint steeds meer te morren. Vooral na de 4-0 nederlaag van twee weken geleden bij Southampton kreeg Pardew forse kritiek. De vraag is hoelang de oefenmeester van Newcastle United nog het vertrouwen krijgt van de clubleiding.

De wens van de aanhang van Newcastle United is overduidelijk: manager Pardew moet vertrekken.
De wens van de aanhang van Newcastle United is overduidelijk: manager Pardew moet vertrekken.

En vertrouwen komt het team van Pardew duidelijk tekort. Newcastle, met Tim Krul en Daryl Janmaat in de basis en Vurnon Anita op de bank, oogt het hele seizoen al onzeker. Ook op bezoek bij Stoke City, dat na een kwartier de score al opende via good old Peter Crouch. De lange spits torende boven alles en iedereen uit en kopte op aangeven van Victor Moses 1-0 binnen. Diezelfde Crouch liet even later een grote kans liggen.

Daarmee bleef de schade voor Newcastle United beperkt voor de rust. In de tweede helft nam Stoke, met Erik Pieters op de bank en Oussama Assaidi als invaller, gas terug en dat leverde de nodige kansjes op voor de bezoekers. De grootste was voor Jack Colback, die van dichtbij op de lat kopte. In Stoke-on-Trent vielen geen treffers meer, waardoor de tweede zege van dit seizoen voor The Potters een feit is.

Stoke City klimt naar de elfde plaats in de Engelse competitie, terwijl Newcastle United samen met Burnley de laatste plaats bezet. De komende weken treffen The Magpies Swansea City (uit), Leicester City (thuis) en Tottenham Hotspur (uit). Resultaten op korte termijn lijken noodzakelijk om Pardew binnenboord te houden. Het beloven spannende weken te worden op St. James' Park.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.