Cristiano Ronaldo persoonlijk record rijker na Clásico

Reacties

Cristiano Ronaldo is een persoonlijk record rijker. De Portugese vedette van Real Madrid scoorde afgelopen zaterdag in de kraker met Barcelona (3-1 zege) voor de elfde keer op rij namens De Koninklijke.

Cristiano Ronaldo persoonlijk record rijker na Clásico

Met die reeks verbeterde Cristiano Ronaldo zijn persoonlijk record van de periode februari-maart van dit jaar, toen hij in tien officiële wedstrijden op rij scoorde voor de Madrilenen.

De huidige scorereeks van de Portugees begon op 26 augustus in het thuisduel met Córdoba (2-0) en behelst inmiddels negentien doelpunten: zestien in La Liga en drie in de Champions League. De laatste keer dat Cristiano Ronaldo níet tot scoren kwam, droeg Mario Balotelli nog het shirt van AC Milan: op 22 augustus in de return om de Spaanse Super Cup tegen Atlético Madrid (1-0 verlies).

Met zestien doelpunten in zijn eerste acht competitiewedstrijden van het seizoen heeft Cristiano Ronaldo in zijn eentje meer gescoord dan zestien van de negentien andere clubs in de Primera División. Met zijn doelpuntenmoyenne van twee goals per duel scoort hij beter dan 86 van de 97 clubs in de vijf beste competities van Europa (Spanje, Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.