Cristiano Ronaldo na misser: 'Ik ben ook maar een mens'

Reacties

Real Madrid zette mede dankzij twee treffers van Cristiano Ronaldo een enorme stap richting het kampioenschap, maar de Portugese aanvaller beseft dat hij eigenlijk wel drie keer had kunnen scoren tegen Celta de Vigo (1-4).

Cristiano Ronaldo na misser: 'Ik ben ook maar een mens'

Een kwartier voor tijd hoefde Cristiano Ronaldo van dichtbij alleen nog maar binnen te schieten, maar hij schoot naast. 'Dat soort missers is niet normaal voor mij. Maar ik ben ook maar een mens en die maken soms fouten', reageerde hij. 'Daarvoor opende ik wel de score en maakte ik ons tweede doelpunt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door de overwinning in Galicië heeft Real Madrid zondag op bezoek bij Málaga aan een gelijkspel genoeg om voor de 33ste keer kampioen te worden. Twee weken later staat de Champions League-finale tegen Juventus op het programma. 'De dubbel? We denken alleen maar aan zondag', aldus Cristiano Ronaldo. 'Daar moeten we winnen. Pas daarna gaat het vizier op de Champions League.'

Na zijn twee treffers op bezoek bij Celta de Vigo staat Cristiano Ronaldo nu op 368 doelpunten in de grootste vijf competities. De ex-aanvaller van Sporting Lissabon en Manchester United liet Jimmy Greaves, die 366 keer scoorde, definitief achter zich.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.