Crisisberaad moet Ziyech alsnog naar Ajax brengen

Reacties

Ajax is opeens wel geïnteresseerd in Hakim Ziyech. De Amsterdammers willen de 23-jarige Marokkaanse middenvelder van FC Twente overnemen, maar hebben concurrentie van vier buitenlandse clubs.

Crisisberaad moet Ziyech alsnog naar Ajax brengen

Hoewel intern bij Ajax de naam Ziyech al maanden geleden werd aangedragen, wilde de clubleiding niets weten van de komst van de technicus. Het technisch hart was allerminst overtuigd van de toegevoegde waarde van de uitblinker van FC Twente, die volgens Marc Overmars ook de ontwikkeling van talent in de weg zou staan.

'We hebben genoeg middenvelders, waarbij jongens als Nouri, Sinkgraven en De Jong over creativiteit beschikken', aldus Overmars vorige week nog tegen Ajax TV. 'Als je een jongen als Ziyech haalt, leg je hem voor vier jaar vast. Dan weet je zeker dat je een of twee jongens kunt afschrijven. We kiezen voor beleid. Ziyech is een fantastische speler, maar wij zullen hem niet halen.'

Door de smadelijke nederlagen tegen Willem ll en FK Rostov is de druk op de clubleiding tot ongekende hoogte gestegen, met een crisisberaad en rigoureuze koerswijziging tot gevolg. Ziyech moet alsnog voor de broodnodige creativiteit bij Ajax zorgen, waarbij de Amsterdammers de nodige concurrentie hebben. De middenvelder staat eveneens in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.