Crisis bij Galatasaray ondanks wereldgoal Sneijder

Reacties

Galatasaray is zaterdagavond op eigen veld hard onderuit gegaan tegen Kasimpasa: 1-3. De sportieve crisis neemt daarmee steeds grotere vormen aan bij de ploeg van Nigel de Jong en Wesley Sneijder. Een wereldgoal van Sneijder veranderde daar niets aan.

Crisis bij Galatasaray ondanks wereldgoal Sneijder

Afgelopen maandag had Galatasaray mede dankzij twee assists van Sneijder nog reden tot juichen tegen Bursaspor (0-5). Dit keer kwam de Oranje-international zelf tot scoren, maar zijn fantastische afstandsschot in de negentigste minuut was slechts een doekje voor het bloeden.

Middenmoter Kasimpasa had in de eerste helft immers al de leiding genomen via André Castro en liep na de rode kaart voor Tolga Cigerci uit naar een blamerende voorsprong. Invaller Turgut Sahin en Castro bezorgden Cim Bom Bom de grootste thuisnederlaag van het seizoen.

Zo draait het seizoen van Galatasaray uit op een fiasco. Met nog vier duels te gaan lijkt de vierde plaats het hoogst haalbare voor de ploeg van Igor Tudor, die als opvolger van de in februari ontslagen Jan Olde Riekerink al vijf keer verloor en slechts dertien punten pakte in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.