Costa groot vraagteken voor topper tegen United

Reacties

Het is twijfelachtig of Chelsea-manager José Mourinho komende zondag een beroep kan doen op clubtopscorer Diego Costa in de kraker bij Manchester United. De Spanjaard, die in de eerste acht competitiewedstrijden al negen keer doel trof, keerde donderdag terug van een ziekenhuisbezoek.

Costa groot vraagteken voor topper tegen United

Costa had last van maagkrampen sinds hij terugkeerde van zijn interlandverplichtingen met Spanje, meldt de BBC. De zevenvoudige international keerde half oktober terug van de wedstrijden in Slowakije en Luxemburg.

De 26-jarige aanvaller hield naast maagklachten ook een hamstringblessure over aan de twee duels van de Spanjaarden, waardoor hij het Champions League-duel met NK Maribor (6-0 winst voor Chelsea) van afgelopen dinsdag en drie dagen eerder ook de competitiewedstrijd bij stadgenoot Crystal Palace (1-2 zege) al aan zich voorbij moest laten gaan.

Wanneer Chelsea zijn clubtopscorer weer kan opstellen is nog niet bekend. Voor komende zondag, als de Londense koploper op bezoek gaat bij Manchester United, is de inzetbaarheid van Costa op z'n minst twijfelachtig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.