Costa en Fabregas helpen Chelsea afgang voorkomen

Reacties

Mede dankzij een belangrijke bijdrage van twee prominente debutanten won Chelsea met de hakken over de sloot in een oefenwedstrijd van Olimpija Ljubljana. Het werd 1-2 in de Sloveense hoofdstad.

Costa en Fabregas helpen Chelsea afgang voorkomen

Chelsea begon met een zeer sterke opstelling in Slovenië, waarin José Mourinho ook plek had ingeruimd voor zijn aanwinsten Diego Costa (foto), Filipe Luís en Cesc Fabregas. Door de aanwezigheid van het debuterende trio werd een makkelijke overwinning van The Blues verwacht, maar dat pakte heel anders uit.

Olimpija, dat alweer begonnen is aan de competitie, kwam via Nik Kapun vier minuten voor de pauze op voorsprong. Pas na rust stelde Chelsea, waar Nathan Aké en Marco van Ginkel halverwege invielen, orde op zaken. Met een harde knal zorgde Diego Costa op aangeven van Fabregas voor 1-1. De van Saint-Étienne aangekochte Kurt Zouma hielp de Londenaren zeven minuten later op 1-2. Fernando Torres hielp een gigantische kans op de 1-3 om zeep.

Het betekent dat er nog flink wat werk aan de winkel is voor Mourinho voor de Premier League van start gaat. Op 18 augustus neemt Chelsea het op tegen promovendus Burnley. Woensdag treffen de Londenaren Vitesse in Arnhem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.