Contract Mendes Rodrigues bij wankel Elche ontbonden

Reacties

Garry Mendes Rodrigues kan op zoek naar een nieuwe werkgever. In onderling overleg beëindigde de 24-jarige aanvaller zijn dienstverband met Elche.

Contract Mendes Rodrigues bij wankel Elche ontbonden

Elche staat diep in het rood, kon salarissen en bepaalde belastingen niet betalen en werd daarop aangeklaagd door de fiscus. De Spaanse rechter besloot begin juni vervolgens de ploeg uit de provincie Alicante terug te zetten naar de Segunda División. 

Mendes Rodrigues was een van de slachtoffers van het financiële wanbeleid bij Elche. Volgens Spaanse media had hij nog €272.800 tegoed van de club die vorig jaar dertiende werd in de Primera División. De in Rotterdam geboren international van Kaapverdië kwam in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet meer opdagen bij de trainingen en drong aan op de ontbinding van zijn contract, hetgeen nu dus gebeurd is.

Voormalig ploeggenoten Pedro Mosquera, David Lombán en Jonathas keerden Elche eerder al de rug toe. Het Griekse PAOK Saloniki wordt genoemd als nieuwe werkgever van Mendes Rodrigues, die eerder voor FC Dordrecht en Levski Sofia speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.