Consternatie rond Blind: géén half jaar aan de kant

Reacties

Er is donderdagmiddag onnodig consternatie ontstaan rond Daley Blind. Volgens de clubwebsite van Manchester United zou Louis van Gaal aanvankelijk hebben gezegd dat Daley Blind zes maanden aan de kant zou kunnen staan, maar dat is níét het geval.

Consternatie rond Blind: géén half jaar aan de kant

Blind viel zondag al in de eerste helft uit in de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal. Kort na de 6-0 zege op de Letten kwam nog naar buiten dat de 24-jarige middenvelder vier tot zes weken aan de kant zou staan door een verrekte of misschien zelfs afgescheurde mediale band.

Van Gaal kon nog geen exacte periode van afwezigheid geven. 'Hij heeft een brace om zijn knie en heeft nu tien dagen rust nodig. Daarna zullen we nog een scan laten maken en kunnen we meer over de blessure zeggen. Het is niet zo erg als de dokters meteen na de wedstrijd dachten. Het zal een lang verhaal worden, maar geen zes maanden ofzoiets.'

Aanvankelijk had de clubwebsite van United heel even opgetikt dat Van Gaal zei: zes maanden ofzoiets. Daardoor leek het alsof Blind zijn laatste wedstrijd als Red Devil dit seizoen al had gespeeld. Tot dusverre was de ex-Ajacied basisspeler op Old Trafford. Hij kwam sinds zijn komst alle acht competitieduels in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.