Connolly hoopt nog op Feyenoord

'Zolang ik geen nee heb gekregen blijf ik hoop houden', zegt David Connolly. De Ier hoopt nog steeds dat hij bij Feyenoord blijft, en heeft zijn advocaat de opdracht gegeven deze week met Feyenoord te praten.

Connolly hoopt nog op Feyenoord

Geld, daar draait het om. De vier seizoenen dat David Connolly tot nu toe bij Feyenoord onder contract stond, was hij één van de best betaalde spelers in Nederland. Afgemeten aan dat miljoenensalaris, heeft de Ierse aanvaller bij lange na niet voldaan aan de verwachtingen. Toch ziet de Rotterdamse club wel wat in Connolly, vandaar dat Feyenoord besloot de 24-jarige speler wiens contract deze zomer afloopt, een nieuwe aanbieding te doen, zij het met een lager salaris.

En daar is Connolly niet blij mee. 'Ik stel geen exorbitante eisen, echt niet. Iedereen weet dat ik transfervrij ben en langzamerhand toch ook heb bewezen dat ik op dit niveau iets in huis heb. Ik heb even tijd nodig, maar ik voel dat ik voor Feyenoord volgend seizoen ook twintig goals kan maken. Als ik daarvoor normaal word beloond, blijf ik', legt Connolly uit in het Rotterdams Dagblad.

Nadat AZ onlangs al interesse toonde in de aanvaller, liet ook Roda JC weten graag de Ierse international te willen inlijven. Connolly zou een goed duo vormen met Yannis Anastasiou. Bovendien lijken de Limburgers binnekort op zoek te moeten naar een nieuwe aanvaller, omdat Marc Nygaard weg wil bij Roda.

Naast Roda en AZ zouden ook FC Twente en enkele Engelse clubs belangstelling hebben, maar Connolly denkt liever aan Feyenoord en heeft zijn advocaat opdracht gegeven weer met de club te gaan praten: 'Dat we nog met Feyenoord gaan praten is omdat ik pas naar een andere club ga als ze me in de Kuip echt keihard te verstaan geven dat ze me niet meer moeten. Laat de trainer of het bestuur het dan zeggen, dat ze liever een ander hebben. Zolang ik geen nee heb gekregen, blijf ik hoop houden. Feyenoord is voor mij de mooiste club.'

Bekijk hier al onze video's