Concurrent Stekelenburg blijft langer in Monaco

Reacties

De vooruitzichten van Maarten Stekelenburg op veel speeltijd bij AS Monaco zijn verder vertroebeld. Eerste keus Danijel Subasic heeft zijn contract verlengd.

Concurrent Stekelenburg blijft langer in Monaco

Net als Jérémy Toulalan (tot medio 2017), Nabil Dirar en Andrea Raggi (beiden tot 2018) bereikte Subasic overeenstemming over een nieuwe verbintenis. De dertigjarige Kroatische doelman ligt nog vier jaar vast bij de Monegasken.

'Ik ben trots. Ik zit bij Monaco sinds de start van het nieuwe project en heb meer dan 120 duels gespeeld', aldus Subasic, die in 2012 neerstreek in het prinsendom. 'We groeien als club en ik heb me ontwikkeld als speler.'

Het nieuwe contract voor Subasic betekent dat er vraagtekens komen over de toekomst van Stekelenburg. De gewezen Oranje-international maakte in augustus de overgang van Fulham naar AS Monaco, dat hem voor een jaar huurde met een optie tot koop.

Veel speeltijd heeft Stekelenburg dit seizoen echter niet gekregen. Naast zeven bekerwedstrijden heeft de 32-jarige doelman één keer zijn opwachting gemaakt in de Ligue 1. Zijn debuut tegen Stade Reims op 22 maart was tot nu ook zijn enige optreden voor AS Monaco in de Franse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.