Compromis brengt Bobson toch naar Nijmegen

NEC is er in geslaagd Kevin Bobson naar De Goffert te halen. De Nijmeegse club had de linksbuiten van Willem II het liefst een meerjarig contract laten tekenen, maar moest genoegen nemen met een overgang op huurbasis tot het einde van het seizoen.

Compromis brengt Bobson toch naar Nijmegen

Bobson traint vrijdag al mee met de selectie van trainer Mario Been. Bij Willem II hoefde de 27-jarige nergens meer op te rekenen. Tijdens de eerste seizoenshelft was hij nog wel een vaste kracht in Tilburg, maar coach Andries Jonker had te kennen gegeven dat dat na de winterstop niet meer het geval zou zijn.

Na Ajax, NAC Breda, Espanyol en Willem II wordt NEC de vijfde werkgever van Bobson. De aanvaller speelde inmiddels 191 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal. Komende zomer, als zijn contract bij Willem II is afgelopen, geniet hij de transfervrije status.

Bobson is in korte tijd de vierde versterking voor NEC. Eerder werden verdediger Jeroen Drost (SC Heerenveen), middenvelder Bas Sibum (Roda JC) en verdediger Dani Fernández (Metallurg Donetsk) vastgelegd door de matig presterende Nijmegenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen