Complimenten van Bergkamp, DE-punten voor Brandts

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Complimenten van Bergkamp, DE-punten voor Brandts

'Hij zei voor de gein: we leren die middenvelders en aanvallers altijd stiften, maar nu laten we gewoon die beelden van jou zien.'
• Aan het woord is Joël Veltman, die van assistent-trainer Dennis Bergkamp de complimenten in ontvangst mocht nemen na zijn knappe lob waarmee hij Ajax zaterdagavond op een 3-0 voorsprong zette tegen FC Dordrecht. (NUsport)

'Anders gaan we heel veel Douwe Egberts koffie drinken. Dan krijg je ook punten cadeau.'
• Het goede en positieve voetbal van FC Dordrecht levert niet veel punten op, maar trainer Ernie Brandts heeft daar wel een oplossing voor. (RTV Rijnmond)

• Tijdens de 4-0 zege van Real Madrid op Granada betrad een fan van Cristiano Ronaldo het veld om zijn idool te begroeten, maar afscheid nemen had hij nogal moeite mee.

• In aanloop naar het uitduel met Ajax in Groep F van de Champions League laat Barcelona-aanvaller Lionel Messi in deze video zien aardig te kunnen koppen.

'Ik durf wel te stellen dat Raheem op zijn negentiende net zo belangrijk voor het team is als Cristiano Ronaldo op zijn negentiende was. Hopelijk kan Raheem nu uitgroeien tot het niveau van Ronaldo.'
• Brendan Rodgers is vol lof over Raheem Sterling, die volgens verschillende Engelse en Spaanse media in de belangstelling zou staan van Real Madrid. Overigens moet die interesse met een flinke korrel zout worden genomen, aangezien Liverpool in de Champions League is gekoppeld aan De Koninklijke. En dan is belangstelling tonen in de beste speler van de opponent natuurlijk niets meer dan onrust zaaien...

• Om 14.30 uur start het duel tussen Manchester City en Manchester United en Marouane Felaini heeft er zin in:

'Op dit moment is het lastig om thuis te spelen, want het is net alsof we in een leeg stadion voetballen. Pas toen we scoorden besefte ik dat het stadion vol zat.'
• Chelsea-manager José Mourinho is teleurgesteld in de eigen fans, die op Stamford Bridge niet echt voor een orkaan van geluid zorgden. Ondanks het gebrek aan steun won de koploper van de Premier League wel van Queens Park Rangers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.