Commissarissen blokkeren contractverlenging Van Bronckhorst

Reacties

Als het aan Feyenoords technisch directeur Martin van Geel ligt, verlengt Giovanni van Bronckhorst morgen nog zijn aflopende contract. De trainer op zijn beurt heeft intern aangegeven dat zijn ambities nog niet in het buitenland liggen. Hij wil graag bij Feyenoord blijven. Er ligt dan ook een meerjarig contract klaar, maar toch kwamen beide partijen nog niet tot een vergelijk.

Commissarissen blokkeren contractverlenging Van Bronckhorst

Een deel van de raad van commissarissen wil immers nog wachten, voordat Van Bronckhorst zijn handtekening mag zetten. Het is een kleine impasse in De Kuip, gebaseerd op een verschil van inzicht.

Van Geel wijst op de prestaties van Van Bronckhorst. De trainer won vorig seizoen de beker en voert momenteel met Feyenoord op doelsaldo de ranglijst van de Eredivisie aan, net voor Ajax.

Een aantal commissarissen is voorzichtiger en wil niet zomaar een langdurig contract fiatteren. Zij hebben Feyenoord de afgelopen weken een ruime voorsprong zien verspelen en zijn het afgelopen seizoen niet vergeten, toen de club tot de winter meedeed in de titelstrijd en daarna moest afhaken na een bizarre serie van zeven nederlagen op rij.

Van Geel redde Van Bronckhorst trainerscarrière toen door de ervaren Dick Advocaat binnen te halen als technisch adviseur. De tips van de huidige coach van Fenerbahçe – donderdag Feyenoords tegenstander in een directe confrontatie om een plek in de volgende ronde van de Europa League – sloegen aan. De club verloor geen wedstrijd meer en veroverde ten koste van FC Utrecht de KNVB-beker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.