Cocu: 'We laten ze niet hierheen vliegen om het vliegen'

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu hoopt nog tijdens het trainingskamp in Frankrijk nieuwe versterkingen te mogen begroeten. Dat zei hij na de tweede training van vrijdag in Evian.

Cocu: 'We laten ze niet hierheen vliegen om het vliegen'

Daar wacht de oefenmeester nog altijd op nieuwe spelers, zeker nu het definitieve vertrek van Georginio Wijnaldum en Oscar Hiljemark nadert. PSV gaat zich versterken met Gaston Pereiro en rekent ook op Davy Pröpper en Maxime Lestienne.

Cocu bevestigde dat idealiter een of meerdere nieuwelingen al in Evian aansluiten. 'Maar dan moet het met het oog op de trainingen en wedstrijden nog wel zin hebben, we laten ze niet hierheen vliegen om het vliegen', zei hij tegen VI.

Pittig
Cocu legde de lat voor zijn spelers vrijdag overigens wat hoger. Werd er donderdag nog één keer - licht - getraind, een dag later betrad de groep tweemaal het veld. Om tien uur 's ochtends stond de eerste sessie van de dag op het programma, om 17.00 uur de tweede. Beide trainingen waren pittige sessies van bijna twee uur.

Wijnaldum haakte al voor die eerste training af: hij vertrok 's ochtends om te onderhandelen met Newcastle United. Hiljemark vloog op zijn beurt 's middags om zijn overstap naar Palermo af te ronden. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.