Cocu verkiest Narsingh in kraker boven Ajax-beul Pereiro

Reacties

Gastón Pereiro is slechts bankzitter in de Eredivisie-topper tegen Ajax, aangezien PSV-trainer Phillip Cocu kiest voor Luciano Narsingh. In De Arena ontpopte Pereiro zich eerder dit seizoen nog tot Ajax-beul door twee keer te scoren (1-2 winst PSV).

Cocu verkiest Narsingh in kraker boven Ajax-beul Pereiro

Ten opzichte van de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid is alleen Nicolas Isimat-Mirin zijn basisplaats kwijt, wat te maken heeft met het feit dat PSV terugkeert naar de vertrouwde 4-3-3-formatie. Daarin wordt spits Luuk de Jong geassisteerd door Jürgen Locadia en Narsingh, die tegen Atlético nog ongelukkig was door als invaller een strafschop te missen.

Op het middenveld behouden Davy Pröpper, Marco van Ginkel en sterkhouder Andrés Guardado hun plaats. Linksback Jetro Willems, die tegen Atlético nog last had van kramp, is op tijd hersteld en vormt samen met Jeffrey Bruma, Héctor Moreno en Santiago Arias de achterhoede. Jeroen Zoet is de doelman van de Eindhovenaren.

PSV begint met een punt voorsprong aan de Eredivisie-topper tegen Ajax, dat ongewijzigd is. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt in het Philips Stadion.

De opstellingen van beide teams:
PSV:
Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia.
Ajax: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; Schöne, Milik, Younes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.