Cocu tast nog in duister over ernst rugblessure Willems

Reacties

PSV-coach Phillip Cocu moest zaterdag noodgedwongen twee wissels doorvoeren in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Zowel Steven Bergwijn als Jetro Willems haakte geblesseerd af.

Cocu tast nog in duister over ernst rugblessure Willems

'Steven kreeg een trap op zijn voet. Hij heeft last van een kneuzing. Dat is pijnlijk, maar verder is er weinig aan de hand', liet Cocu na de 0-2 overwinning weten in gesprek met FOX Sports.

'Jetro had rugklachten. Hij heeft het nog wel geprobeerd. Op een gegeven moment gaf hij aan dat het niet meer ging. Morgen bekijken we of er meer achter zit of dat het een kwestie van één of twee dagen is.'

Dinsdag al stuit PSV in de Champions League op Bayern München. Voorafgaand aan het duel in Gelredome meldde Cocu al dat er een groot vraagteken staat achter de inzetbaarheid van Jeroen Zoet. 'Ik denk dat het hoogst twijfelachtig is. Niet uitgesloten, maar wel twijfelachtig.' Zoet miste door een spierblessure de confrontaties met Sparta Rotterdam in de Eredivisie (1-0 winst) en het KNVB-bekertoernooi (3-1 nederlaag). Remko Pasveer verving de eerste keeper telkens.

Cocu moest het in Arnhem ook al stellen zonder Siem de Jong, Luciano Narsingh, Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.