Cocu op zijn hoede voor zwaar verzwakt FC Utrecht

Reacties

PSV krijgt zondag met FC Utrecht een behoorlijk aangeslagen tegenstander op bezoek. Trainer Phillip Cocu is desondanks op zijn hoede voor de Domstedelingen.

Cocu op zijn hoede voor zwaar verzwakt FC Utrecht

FC Utrecht zag deze week Wout Brama en Soufyan Amrabat wegvallen met blessures, terwijl Rico Strieder al langer absent is. Tot overmaat van ramp is Andreas Ludwig geschorst na zijn rode kaart tegen SC Heerenveen van zondag.

'FC Utrecht is in de breedte sterker geworden. Dat zie je aan die ploeg als er blessures en schorsingen zijn', relativeerde Cocu tijdens het persmoment het belang van die absenties. Doordat FC Utrecht zoveel spelers mist, is de kans groot dat Zakaria Labyad zondag in de basis staat tegen zijn oude club. PSV mist zelf de geblesseerden Ramon Lundqvist en Jurgen Locadia, terwijl Santiago Arias geschorst is.

'FC Utrecht is een goed voetballende ploeg met een zeer goede organisatie. Hun spelers kunnen het opbrengen de zaak verdedigend op orde te houden, ook hebben ze spelers die met individuele kwaliteiten het verschil kunnen maken. Ons spel van AZ-uit (2-4 zege, red.) moeten we als voorbeeld nemen, maar dan zonder de fouten die tot tegengoals leidden', sloot Cocu af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.