Cocu: 'Laten zien dat nederlaag tegen PEC een incident is'

Reacties

Phillip Cocu verwacht dat zijn ploeg de 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle recht gaat zetten in het eerste groepsduel van de Europa League met Estoril. De trainer van PSV voerde drie wijzigingen door en kiest voor Jürgen Locadia als vervanger van de geblesseerde Memphis Depay.

Cocu: 'Laten zien dat nederlaag tegen PEC een incident is'

'Ik verwacht dat wij het spel gaan maken en Locadia is een speler die een goal kan maken en dicht bij Luuk de Jong kan spelen. Jürgen speelt meer als een valse spits', zei Cocu tegenover RTL 7.

De PSV-trainer wijzigde zijn ploeg op drie plaatsen. Locadia, Jorrit Hendrix en Joshua Brenet staan in de basis na de verliespartij van zaterdag. 'Je loopt een keer tegen een nederlaag aan. Wij moeten laten zien dat het een incident was en dat we er gewoon weer staan', aldus Cocu.

'En dat verwacht ik ook', vervolgde de oefenmeester. 'De spelers eisen meer van zichzelf en zijn veel kritischer ten opzichte van vorig seizoen. Maar voor nu is het belangrijk een goed resultaat neer te zetten', besloot Cocu kort voor de aftrap van de Europa League-wedstrijd in eigen huis tegen Estoril.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.