Cocu laat PSV-trip naar Zuid-Korea schieten

Reacties

Phillip Cocu laat de trip van PSV naar Zuid-Korea schieten. De hoofdtrainer revalideert van een rugoperatie, waarbij een goedaardige tumor werd verwijderd. De zware zevendaagse reis naar Azië - PSV moet zich ter plaatse ook nog van de ene naar de andere kant van het land begeven - is niet bevorderlijk voor zijn herstel.

Cocu laat PSV-trip naar Zuid-Korea schieten

PSV speelt in Zuid-Korea twee oefenduels, waarmee het ongeveer zeshonderdduizend euro verdient. Ji-Sung Park, om wie de trip natuurlijk draait, verblijft al in zijn vaderland. Hij sluit na de landing van PSV zo snel mogelijk aan bij zijn ploeggenoten.

Cocu hoopt op 25 juni, als PSV de voorbereiding op nieuwe seizoen start, weer op het veld te staan. PSV vertrekt op 19 mei zonder de internationals naar Zuid-Korea. Omdat de selectie daarom flink uitgehold is, mogen een aantal talenten uit Jong PSV mee. Rai Vloet, Clint Leemans, Menno Koch, Aleksandar Boljevic en Jordy de Wijs zijn vooralsnog aangewezen.

Voor de Montenegrijn Boljevic is het nog een spannende aangelegenheid. Hij speelt op huurbasis in Eindhoven en de club moet uiterlijk 31 mei beslissen of het zes ton vrijmaakt om hem over te nemen.

Darije Kalezic, trainer van Jong PSV, reist ook mee naar Zuid-Korea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.