Cocu kan Heerenveen geen ongelijk geven: 'Hun goed recht'

Reacties

Na een lange reis en maar één training op Eindhovense bodem, wacht SC Heerenveen zaterdagavond voor PSV. Trainer Phillip Cocu koestert geen wrok.

Cocu kan Heerenveen geen ongelijk geven: 'Hun goed recht'

De wedstrijd tegen Heerenveen was enkele weken geleden namelijk al onderwerp van gesprek. PSV wilde gezien de korte voorbereidingstijd het duel graag op zondag spelen. De Friezen gingen niet akkoord.

'Ik denk dat we er met z'n allen voor moeten zorgen dat dit soort beslissingen niet bij de clubs komen te liggen. Ik kan Heerenveen geen ongelijk geven. Ik had niet verwacht dat ze zouden zeggen: "Laten we op zondag of maandag spelen, dan zijn ze lekker uitgerust". Zij moeten ook in hun voordeel denken, wat hun goed recht is.'

Cocu verwacht een tegenstander in vorm die bloed ruikt. 'Een mooie wedstrijd tegen een tegenstander die blaakt van het zelfvertrouwen, een wedstrijd om naar uit te kijken', aldus de trainer die het in Friesland zonder Bart Ramselaar, Jürgen Locadia en de langer geblesseerde Jorrit Hendrix moet doen. Een basisplaats lonkt voor voormalig Ajacied Siem de Jong.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.