Cocu: 'Ik vind het positief dat Labyad graag terug wil'

Zakaria Labyad is ondanks zijn spijtbetuiging richting PSV niet in beeld bij zijn oude club. Trainer Phillip Cocu staat wel positief tegenover het signaal van de jonge aanvaller.

Cocu: 'Ik vind het positief dat Labyad graag terug wil'

Labyad vertrok een jaar geleden na een voortslepend conflict over de rechtsgeldigheid van zijn contract uit Eindhoven. De manier waarop hij de overstap naar Sporting Lissabon forceerde zette kwaad bloed bij PSV.

In Portugal is Labyad inmiddels veroordeeld tot de tweede selectie. De aanvaller wil daarom weg bij Sporting en ziet een terugkeer naar Nederland als beste optie. Bij PSV is de deur niet bij voorbaat dicht.

'Het is nog niet aan de orde, maar ik ben wel van de tweede kans', zei Cocu over een mogelijke terugkeer van Labyad bij PSV. 'Je gaat alles overwegen, mochten we geïnteresseerd zijn.

De PSV-trainer is bereid het verleden te laten rusten. 'Ik ga niet heel veel terugkijken, ik kijk vooruit. Hij is een getalenteerde speler', aldus de oud-international. 'Ik vind het positief dat hij graag terug wil. Of dat gaat gebeuren is nog te vroeg. Misschien gaan we het bespreken.'

Bekijk hier al onze video's