Cocu: 'Ik heb een uur lang genoten'

Reacties

Phillip Cocu is uiterst tevreden met het optreden van zijn team in de eerste groepswedstrijd van de Europa League tegen Estoril (1-0). Sterker nog, de coach van PSV heeft genoten.

Cocu: 'Ik heb een uur lang genoten'

'De flair die wij vanavond uitstraalden, stemt mij zeer tevreden, net als het vertoonde spel', aldus Cocu op de clubwebsite. 'Het enige dat ik aan te merken heb is dat het eigenlijk 3- á 4-0 moeten zijn.'

'Ik heb een uur lang genoten. In die periode heb ik echt heel goed voetbal gezien. Het is alleen jammer dat we dat niveau niet negentig minuten lang vasthielden', vervolgt Cocu.

'We hadden twee wat mindere momenten waardoor we terugvielen. We werden wat onzekerder. Dat ligt ook aan de keuzes die we in balbezit maken', aldus Cocu. 'Over het algemeen ben ik tevreden, maar het eerste uur voert absoluut de boventoon.'

PSV kon tegen Estoril geen beroep doen op Andrés Guardado, die kampt met een bovenbeenblessure en daardoor zondag ook niet in actie kan komen tijdens het thuisduel met SC Cambuur. Het meespelen van Oscar Hiljemark is twijfelachtig, aangezien de Zweed last heeft van een heup- en bekkenblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.