Cocu gunt waardevolle Pasveer opnieuw speeltijd

Reacties

Phillip Cocu stelt zondag tegen Heracles Almelo wederom PSV-doelman Remko Pasveer op. Volgens de coach staat dat los van de opmerkingen van Pasveer dat hij baalt van zijn bijrol.

Cocu gunt waardevolle Pasveer opnieuw speeltijd

De basisplek van Pasveer tegen zijn oude club staat ook los van het besluit om de eenjarige optie te lichten. 'Contractsituaties hebben geen invloed op mijn keuzes', zegt Cocu tijdens de persconferentie.

'Remko is een waardevol onderdeel van deze groep. Voor het team, maar ook richting Jeroen Zoet. Daarom keept hij nu en twee weken geleden. Volgende week, in de laatste wedstrijd staat Jeroen weer onder de lat', aldus Cocu.

Pasveer, de tweede keeper achter eerste keuze Zoet, speelde dit seizoen drie wedstrijden in de Europa League, drie duels in het bekertoernooi en keept zondag dus zijn tweede competitiewedstrijd in het eerste van PSV. Pasveer stond twee weken geleden ook al onder de lat tegen Excelsior (3-2 zege).

Cocu kan zondagmiddag in Eindhoven geen beroep doen op de geschorste Nicolas Isimat-Mirin en de geblesseerden Florian Jozefzoon, Jorrit Hendrix, Santiago Arias en Joshua Brenet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.