Cocu en PSV druk bezig met aanvallende versterking

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu hoopt maandag nog een aanvallende versterking te presenteren, nu hij Florian Jozefzoon de rest van het seizoen moet missen met een knieblessure.

Cocu en PSV druk bezig met aanvallende versterking

'We hebben nu vier aanvallers voor drie posities. Dat is weinig', zo laat de trainer maandag, op de laatste dag van de winterse transferperiode, weten. Hij doelt daarmee op Luciano Narsingh, Luuk de Jong, Memphis Depay (van links naar rechts op de foto) en Jürgen Locadia. Laatstgenoemde geldt als back-up, een rol waarin hij zaterdag tegen Willem II (2-1) met zijn late gelijkmaker belangrijk was.

Desalniettemin wil Cocu geen risico lopen. Locadia is het enige alternatief voor als één van zijn drie concurrenten wegvalt, jongelingen Steven Bergwijn en Aleksandar Boljevic worden nog niet klaar geacht voor het grote werk, terwijl Zakaria Bakkali nergens meer op hoeft te rekenen in Eindhoven. 'We zijn nog druk bezig en ik hoop dat het lukt. Ik respecteer echter dat we ook naar het budget kijken', accepteert Cocu tevens de beperkingen van de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.