Coach met spierziekte krijgt baan, Enoh kon niet schieten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Manchester United heeft een bijzondere 'aankoop' gedaan. Niet Arturo Vidal of Ángel Di María, maar Sohail Rehman komt de club versterken. The Red Devils hebben Rehman, die aan een spierziekte lijdt, aangenomen als coach. Velen zien hem als een voorbeeld voor anderen, door zijn doorzettingsvermogen en niet aflatende inzet. Hopelijk doet goed voorbeeld volgen.

'Ze lachten me altijd uit: 'Enoh, je kan niet schieten'. Toen ik tegen FC Twente met een afstandsschot scoorde, dacht iedereen: Hij heeft gescoord en het was ook nog eens een topdoelpunt?!'
• Eyong Enoh was deze week terug in Amsterdam en zijn bezoek werd vastgelegd door Ajax TV. Hij sprak zijn trotse gevoel uit over de Nederlandse WK-gangers, zijn zoontje – die in de jeugd van de Amsterdammers speelt - en zijn tijd bij de club.

'Ik vind het wel grappig tegen Aston Villa te starten. Het is leuk om met Ron Vlaar, Karim El Ahmadi en Leandro Bacuna gelijk drie Nederlanders te ontmoeten. Al heb ik liever drie punten dan drie Nederlanders.'
• Erik Pieters blikt in een interview met De Telegraaf vooruit naar de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. De verdediger van Stoke City weet voorafgaand aan het treffen met Aston Villa wat de fans willen horen.  

• Robinho is terug bij Santos en hij weet het doel nog steeds te vinden. De dertigjarige aanvaller was in de bekerwedstrijd tegen Londrina gelijk trefzeker. De ex-speler van Real Madrid, Manchester City en AC Milan prikte vannacht de eerste goal binnen, waarna ploeggenoot Rildo vlak voor tijd de eindstand op 2-0 bepaalde. 

Coach met spierziekte krijgt baan, Enoh kon niet schieten
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.