Clubheld Vardy verlengt contract bij Leicester

Reacties

Jamie Vardy heeft zijn contract bij Leicester City verlengd. De topscorer van de Premier League tekende bij tot medio 2019.

Clubheld Vardy verlengt contract bij Leicester

Met het verlengen en opwaarderen van zijn contract, lijkt Leicester de doelpuntenmachine in elk geval voorlopig uit handen van de top te houden. Vanwege zijn achttien goals in 25 competitiewedstrijden werd Vardy de afgelopen maand gelinkt aan onder meer Chelsea, Manchester City en Real Madrid. Zijn vorige contract bij Leicester liep tot medio 2018.

Vardy is bezig aan zijn vierde seizoen bij Leicester, dat hem medio 2012 had overgenomen van Fleetwood Town, dat uitkwam op het vijfde Engelse niveau. Met achttien doelpunten is Vardy dit seizoen succesvoller dan ooit. Hij zag zijn topvorm al beloond worden in de vorm van een debuut voor de Engelse nationale ploeg. Inmiddels heeft hij vier caps achter zijn naam en is hij zo goed als zeker van een plek in de Engelse EK-selectie.

Dankzij de doelpunten van Vardy is Leicester tot verrassing van vriend en vijand uitgegroeid tot titelkandidaat. Na de 1-3 overwinning op Manchester City staan The Foxes vijf punten los aan kop van de ranglijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.