Club Brugge neemt punt mee uit Het Kuipje

Westerlo en Club Brugge hebben elkaar in evenwicht gehouden. Met de 1-1 kregen beide ploegen wat ze verdienden.

Club Brugge was in Het Kuipje bijzonder effectief in de eerste helft. De ene kans die de ploeg van trainer Jacky Mathijssen kreeg leverde direct een doelpunt op. Uit een corner van Mohammed Dahmane tikte Joseph Akpala bij de eerste paal raak.

Westerlo kreeg in de 72ste minuut de beloning voor de sterke eerste helft. Lukas Zelenka zette Obiora Odita alleen voor Brugge-keeper Stijn Stijnen, die de gelijkmaker van de thuisploeg niet kon voorkomen.

Door het resultaat in Het Kuipje staat Club Brugge weer alleen op de derde plaats achter Standard Luik en Anderlecht. Westerlo moest de vijfde plaats afstaan aan SV Zulte-Waregem.