Club Brugge en AA Gent blijven in spoor van Anderlecht

AA Gent nestelde zich naast Anderlecht aan kop van de Belgische Eerste Klasse. Ook Club Brugge kwam langszij na een moeizame zege op SC Lokeren.

Club Brugge en AA Gent blijven in spoor van Anderlecht

Club Brugge-SC Lokeren 2-0SC Lokeren stevende af op een positief resultaat. Ondanks de rode kaart voor Mario Carevic hield de ploeg van trainer Aleksandar Jankovic het laatste half uur met tien man knap stand. Club Brugge sloeg in de laatste minuut twee keer toe. Trainer Adrie Koster zag Karel Geraerts met een schot via de paal de ban breken, waarna SC Lokeren ook nog de 2-0 van Daniel Chávez moest incasseren

AA Gent-KV Mechelen 2-1AA Gent heeft de nare smaak van de oorwassing door AS Roma (1-7) weggespoeld. Het ging ten koste van KV Mechelen, dat net als de gastheren de eerste speelronde met eeen zege had afgesloten. De overwinning van De Buffalo's kwam tot stand dankzij de trefzekerheid van Randall Azofeifa. De Costaricaanse middenvelder sloeg in het laatste half uur twee keer toe uit een vrije trap. KV Mechelen was niet verder gekomen dan een doelpunt van David Destorme.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen