Club Brugge boekt grootste zege onder Koster

Club Brugge won op bezoek bij Westerlo met 4-1. Dat was de grootste overwinning van de ploeg onder leiding van trainer Adrie Koster.

Voor de Zeeuwse coach was het eerst nog wel even slikken toen Westerlo na vier minuten spelen op 1-0 kwam via Olexandr Yakovenko. Ivan Perisic maakte na een hoekschop al snel gelijk namens de gasten.

Club Brugge was de betere ploeg en Joseph Akpala zorgde in de 27ste minuut na een mooie aanval voor een terechte 1-2 voorsprong. Na rust bepaalden Ronald Vargas en George Kouemanha de eindstand op 1-4.

Met veertien punten uit zeven duels klom Brugge naar een voorlopige tweede plaats. De ploeg van Koster moet die positie mogelijk weer afstaan als Anderlecht en AA Gent later vanavond tegen elkaar hebben gespeeld.