Clasie terug op training Oranje, applaus voor Martins Indi

Reacties

Jordy Clasie heeft zich vrijdag weer gemeld op de training van het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord liet donderdag nog verstek gaan omdat hij ziek was. Bruno Martins Indi liet ook zijn gezicht zien.

Clasie terug op training Oranje, applaus voor Martins Indi

Om 15.30 uur plaatselijke tijd, 20.30 uur Nederlandse tijd, begon Oranje aan de training. Martins Indi liep woensdag in de 3-2 zege tegen Australië een hersenschudding op en trainde daarom donderdag ook nog niet. Vandaag werd hij onder luid applaus van bondscoach Louis van Gaal en de spelers verwelkomd. De verdediger zal nog niet deelnemen aan de groepstraining, maar maakt wel zijn meters op de hometrainer.

Daley Blind, Arjen Robben en Nigel de Jong begonnen eveneens in de gym. Zij zullen later tijdens de training wel weer aansluiten om in ieder geval wat loopwerk te doen.

Oranje neemt het maandag op tegen Chili. Dan zal de groepswinst in poule B op het spel staan, aangezien de Zuid-Amerikanen ook twee keer wonnen. Dat duel komt nog wel te vroeg voor Martins Indi. Robin van Persie is geschorst voor de wedstrijd in São Paulo.

Stefan de Vrij en Jonathan De Guzman moeten tegen Chili op hun tellen passen. Zij staan op scherp en missen bij een volgende gele kaart de achtste finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.