Clasie schuldbewust: 'Het was erg slordig'

Reacties

Jordy Clasie stak na het 0-0 gelijkspel van Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht de hand in eigen boezem. De aanvoerder erkende dat het hem niet is gelukt de dolende ploeg op sleeptouw te nemen.

Clasie schuldbewust: 'Het was erg slordig'

Feyenoord maakte op bezoek in Utrecht een matige indruk. Waar Clasie dit seizoen ook in mindere wedstrijden van zijn ploeg er vaak met kop en schouders bovenuit stak, vervulde hij die rol in De Galgenwaard niet. Clasie leed veel balverlies en kon zijn stempel niet niet op de wedstrijd drukken.

'We waren in veel fases slordig. De opbouw ging nog wel aardig, maar van het middenveld naar de aanval toe liep het redelijk stroef. Het tempo was ook te laag', aldus Clasie tegen FOX Sports. 'Toch hebben we genoeg kansen gehad, maar de bal kon er aan beide kanten invliegen.'

Waar Clasie eerder dit seizoen nog weleens uithaalde naar de instelling van de ploeg, vond hij dat Feyenoord in dat opzicht in Utrecht niet door de ondergrens was gezakt. 'Als je een slechte wedstrijd speelt moet je ten minste hard werken. Dat hebben we gedaan', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.