Clasie op de radar bij Van Gaal en Manchester United

Reacties

Hoewel Manchester United bezig is met het aantrekken van Morgan Schneiderlin van Southampton, staat Feyenoorder Jordy Clasie ook nog steeds op de scoutingslijst van Louis van Gaal.

Clasie op de radar bij Van Gaal en Manchester United

United is zeker niet de enige die Clasie volgt. Het Southampton van Ronald Koeman doet dat ook, net zoals Aston Villa en Sunderland. Die interesse zal alleen nog maar heftiger worden als straks in Engeland de transfercarrousel begint te draaien.

Maar er zijn nog meer clubs. Vanuit Italië hebben alle topclubs belangstelling getoond, waarvan AS Roma het meest concreet. Uit Frankrijk komt interesse van drie clubs, terwijl er twee Duitse teams zijn geweest – waaronder Schalke 04 – die zelfs al een bod hebben neergelegd bij Feyenoord. Dat was alleen nog niet marktconform. Feyenoord heeft Clasie ingeschaald op 12,5 miljoen euro, een maximaal bedrag. In de markt staat de middenvelder genoteerd voor een transfersom van tussen de negen en twaalf miljoen euro.

In ieder geval staat vast dat Clasie zo snel mogelijk wil vertrekken bij Feyenoord. De club is daarvan volledig op de hoogte. Tijdens de onderhandelingen vorig jaar over een verbeterd contract bij Feyenoord, tot medio 2018, werd er al hardop nagedacht over een vertrek in deze transferwindow. Feyenoord gaat niet al te moeilijk doen bij concrete belangstelling van een club die het gewenste bedrag wil betalen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.