'City wil Castelen als Wright-Phillips vertrekt'

Shaun Wright-Phillips is één van de meest begeerde spelers in het Premiership, zo zitten Chelsea en Arsenal achter de aanvaller van Manchester City aan. Reden voor voorzitter Alistair Mackintoch om een prijskaartje bekend te maken dat aan de 23-jarige winger hangt.

'City wil Castelen als Wright-Phillips vertrekt'

Voor 23 miljoen pond (34 miljoen euro) mag Wright-Phillips weg bij Man City. Daarmee eist Mackintosh zo'n acht miljoen euro meer dan Chelsea's Peter Kenyon onlangs telefonisch had voorgesteld te willen neertellen voor de Engelse international.

Man City kan het geld goed gebruiken. De club kampt met een gigantische schuld van ruim negentig miljoen euro, die voor een deel kan worden weggepoetst met de transfervergoeding voor SWP.

Wel zou coach Stuart Pearce de toezegging hebben dat hij circa vijftien miljoen euro mag besteden om het verlies op te vangen. Romeo Castelen is volgens De Telegraaf de belangrijkste gegadigde is om Wright-Phillips te vervangen. Volgens de Engelse media zou Pearce echter op Peter Crouch, Frederic Kanouté en Robbie Keane azen.

Bekijk hier al onze video's