Cissé en Mulder trainen weer voluit mee bij Feyenoord

Feyenoord-trainer Ronald Koeman zag Sekou Cissé en doelman Erwin Mulder (foto) donderdag weer volledig meetrainen met de Feyenoord-selectie in aanloop naar de thuiswedstrijd van zaterdag tegen RKC Waalwijk. De twee spelers stonden door blessureleed al wekenlang aan de kant.

Cissé en Mulder trainen weer voluit mee bij Feyenoord

Cissé ontbrak ruim anderhalve maand bij Feyenoord met een hamstringblessure, die hij al scorend opliep in de uitwedstrijd tegen FC Groningen op 7 oktober (2-2). Mede door die kwetsuur mocht de achttienjarige Jean-Paul Boëtius al drie keer opdraven als linksbuiten. Daaronder zijn debuut in de basis tegen Ajax (2-2), toen hij de 1-1 verzorgde.

Erwin Mulder was al sinds begin september uit de roulatie met een botbreuk in een van zijn tenen. De 23-jarige sluitpost was in de eerste vier competitiewedstrijden nog vaste keus onder de lat van Feyenoord, dat daarna een beroep deed op reservekeeper Kostas Lamprou.

Het duel van zaterdag komt waarschijnlijk nog wel te vroeg voor Cissé en Mulder, maar door de terugkeer van het duo is de ziekenboeg van Feyenoord bijna leeg. Terence Kongolo ontbreekt nog voor langere tijd met een ingescheurde knieband, terwijl John Goossens eveneens last heeft van dat gewricht.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's