Cissé en Diawara volgen Lucho González naar l'OM

Olympique Marseille heeft zich versterkt met twee ervaren krachten. Edouard Cissé komt over van Besiktas, terwijl Souleymane Diawara kampioen Bordeaux verlaat voor een avontuur bij l'OM.

Cissé en Diawara volgen Lucho González naar l'OM

Cissé stond van 1997 tot 2007 onder contract bij Paris Saint-Germain en maakte twee seizoenen geleden de overstap naar Besiktas. Met die club werd hij afgelopen seizoen kampioen. In twee jaar tijd speelde de 31-jarige middenvelder tachtig competitieduels voor de Kara Kartallar en scoorde vier keer. Cissé ondertekende een verbintenis voor twee seizoenen in Marseille.

Ook Diawara werd afgelopen seizoen kampioen, maar dan in de Ligue 1 met Bordeaux. De dertigjarige verdediger uit Senegal speelde twee seizoenen in het het Zuidwesten van Frankrijk en kwam in die periode tot 63 wedstrijden in competitieverband en twee treffers. De vijftienvoudig international van Senegal verbond zich tot medio 2013 aan de ploeg van trainer Didier Deschamps.

Eerder deze week maakte Olympique Marseille bekend dat de club een akkoord had bereikt met FC Porto over de transfer van Lucho González. De Argentijnse middenvelder moet nog wel medisch gekeurd worden alvorens hij een contract voor vier jaar zal ondertekenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen